Μίξεις φυσικού ανεπεξέργαστου αλατιού με αποξηραμένο λεμόνι και βιολογικό θυμάρι.Έτοιμα μίγματα από προσεγμένα και πιστοποιημένα στην παραγωγή τους υλικά που θα δώσουν εξαιρετικό άρωμα και γεύση στα φαγητά.Καθαρό βάρος 200γρμ...
Μίξεις φυσικού ανεπεξέργαστου αλατιού με εξαιρετικά ελληνικά βιολογικά βότανα.Έτοιμα μίγματα από προσεγμένα και πιστοποιημένα στην παραγωγή τους υλικά που θα δώσουν εξαιρετικό άρωμα και γεύση σε φαγητά και σαλάτες!Θυμάρι, ρίγανη δύοσμος, ματζουράνα και δεντρολίβανο, κατευθείαν από τα ελληνικά βουνά ..
Αλάτι ανεπεξέργαστο Μεσολογγίου, που παράγεται με παραδοσιακή μέθοδο χωρίς χημικά πρόσθετα. Το αλάτι μας σας προσφέρεται στην καθαρότερη του μορφή, όπως βγαίνει από την θάλασσα.Έχει περίπου 88 ιχνοστοιχεία και μέταλλα ενώ, οι εξειδικευμένες μέθοδοι παραγωγής εξασφαλίζουν την πλήρη σχεδόν ανυπαρ..
Αλάτι ανεπεξέργαστο Μεσολογγίου, που παράγεται με παραδοσιακή μέθοδο χωρίς χημικά πρόσθετα. Το αλάτι μας σας προσφέρεται στην καθαρότερη του μορφή, όπως βγαίνει από την θάλασσα.Έχει περίπου 88 ιχνοστοιχεία και μέταλλα ενώ, οι εξειδικευμένες μέθοδοι παραγωγής εξασφαλίζουν την πλήρη σχεδόν ανυπαρ..
Αλάτι και πιπέρι, τα δύο βασικά συστατικά κάθε μαγειρεμένου φαγητού. Το φυσικό ανεπεξέργαστο αλάτι δένει άψογα με μαύρο, κόκκινο, λευκό και πράσινο πιπέρι, ενώ ο κόλιανδρος έρχεται να δώσει μια επιπλέον γεύση. Η φυσική υγρασία του αλατιού “τραβά” χρώμα και γεύσεις από το πιπέρι, φτιάχνοντας ένα υπέρ..
Φυσικό ανεπεξέργαστο αλάτι Μεσολογγίου με άγρια βασιλομανίταρα Γρεβενών αποξηραμένα. Ιδανικό για σούπες, ψητά, ριζότο και για όλα τα πιάτα της Μεσογειακής κουζίναςΚαθαρό βάρος 200γρμ...
Ένας εξαιρετικός συνδυασμός. Το φυσικό ανεπεξέργαστο αλάτι Μεσολογγίου και το βραβευμένο καπνιστό πιπέρι Αριδαίας της εταιρίας Μπόλκης, φτιάχνουν ένα μοναδικό σύνολο. Κατάλληλο για σαλτσες, σουπες, βραστα, ψητά, μαρινάδες! Βραβευμένο με το χρυσό Μετάλλιο Ποιότητας 2018 στον διαγωνισμό Olymp Awards 2..
ΑΦΡΙΝΑΗ λέξη «Αφρίνα» είναι η τοπική ονομασία για αυτό που είναι γνωστό ως Ανθός Άλατος ή Fleur-de-sel.Λίγο πριν στεγνώσουν τελείως τα αλοπήγια στις αλυκές Μεσολογγίου συλλέγεται η αφρίνα. Δημιουργείται από μια λεπτή κρούστα του πρώτου αλατιού στην επιφάνεια των αλοπηγίων, που ο αέρας παρασέρνει και..
ΑΦΡΙΝΑΗ λέξη «Αφρίνα» είναι η τοπική ονομασία για αυτό που είναι γνωστό ως Ανθός Άλατος ή Fleur-de-sel.Λίγο πριν στεγνώσουν τελείως τα αλοπήγια στις αλυκές Μεσολογγίου συλλέγεται η αφρίνα. Δημιουργείται από μια λεπτή κρούστα του πρώτου αλατιού στην επιφάνεια των αλοπηγίων, που ο αέρας παρασέρνει και..