Υλικά:
500γραμμάρια βίδες ή λαζάνια λαχανικών Καλαβρύτων
2 πιπεριές, κόκκινη και πράσινη
1 ντομάτα
2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
Γραβιέρα κομμένη σε φλοίδες
Για τη σως:
Μισό κυπελλάκι γιαούρτι στραγγιστό
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα πικάντικη
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 ή 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
Πιπέρι
Μαϊντανό
Εκτέλεση:
βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό όταν βράσουν τα σουρώνουμε καλά, και τα αφήνουμε να παγώσουν.
Μετά ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις προσθέτουμε στα ζυμαρικά, σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα και προσθέτουμε το ελαιόλαδο το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι, όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα περιχύνουμε τις βίδες ανακατεύουμε και μετά γαρνίρουμε με τον μαϊντανό, και τις λιαστές ντομάτες
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ