Η ρίγανη είναι στην κορυφή της μεσογειακής διατροφής, είναι το έμβλημα της ελληνικής και γενικότερα της μεσογειακής κουζίνας.Γενικά η ρίγανη είναι ένα..
Το δεντρολίβανο είναι ένα από τα αγαπημένα αρωματικά της μεσογειακής μαγειρικής. Η χρήση του έχει κυρίως δύο σκοπούς, να αρωματίζει αλλά και να συντηρ..
Ο δυόσμος έχει δροσερή και γλυκιά γεύση… είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευρύτατα χρησιμοποιούμενα μυριστικά της κουζίνας σε παγκόσμια κλίμακα. Χρη..
Το θυμάρι είναι στυπτικό, έντονα αρωματικό και έχει πολύ δυνατή γεύση. Στην ελληνική κουζίνα χρησιμοποιείται ως αρωματικό μπαχαρικό σε κεφτέδες, γεμισ..
Η μαντζουράνα είναι φυτό αρωματικό, φαρμακευτικό και μελισσοκομικό, το οποίο χρησιμοποιείται και στη μαγειρική. Η μαντζουράνα θεωρείται τονωτική, αντι..