Μουστάρδα dijonΣυνταγή από τη Γαλλία, γεύση από την ΕλλάδαΧρησιμοποιείται περισσότερο σε σάλτσες, στη μαγιονέζα, σε βινεγκρέτ κ.ά ενώ επίσης επιλέγεται πολύ συχνά για να δώσει γεύση και νοστιμιά σε διάφορα πιάτα.ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑΚαθαρό βάρος 270γραμ..
Μουστάρδα απαλή χαρίζει έντονη γεύση στα πιάτα μας και τα κάνει πιο εύγευστα, σπάζοντας την γευστική μονοτονία. Προσδίδει μια ισχυρή, πικάντικη γεύση που συνδυάζεται εύκολα με το κρέας και με τα θαλασσινά. Η μουστάρδα μπορεί επίσης, να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή σάλτσας σε σαλάτες. Χ..
Μουστάρδα με μέλιΟ συνδυασμός του πικάντικου της μουστάρδας, με το γλυκό του μελιού, δένουν αρμονικά και δίνουν στα πιάτα μας εξαιρετική γεύση .εξαιρετική πρόταση ως συνοδευτικό (άλειμμα) ντιπ και ως σάλτσα (dressing) για σαλάτες.ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑΚαθαρό βάρος 270γραμ..