Παράγεται αρχές Οκτώβρη αποκλειστικά από την ποικιλία ελιάς “Αμφίσσης”. Το θαλασσινό αλάτι, που μεταφέρεται με τον αέρα στα παραθαλάσσια κτήματά μας, αγκαλιάζει σαν πέπλο τα ελαιόδεντρα και προσδίδει στο ελαιόλαδο μια αλμυρή νότα.
Το Αγουρέλαιο αυτής της ποικιλίας χαρακτηρίζεται από την χαμηλή οξύτητά του και είναι πλούσιο σε βιταμίνες, πολυφαινόλες και μέταλλα που έχουν αντιοξειδωτική δράση.
Προτείνεται να καταναλώνεται ωμό σε όλα σας τα πιάτα.
Οι πολυφαινόλες ελαιολάδου συμβάλλουν στην προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες.
Η ημερήσια κατανάλωση 20gr από το “Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Droselia” προστατεύει από την οξείδωση των λιπιδίων του αίματος σύμφωνα με τον κανονισμό 432/2012 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ιδιότητες
Ποικιλία Ελιάς: Αμφίσσης
Μονοποικιλιακό
Αφιλτράριστο
Πικρό: 2,9
Φρουτώδες: 5,2
Πικάντικο: 4,0
Προέλευση | |
Περιοχή | Μαγνησία |
- Απόθεμα: Σε απόθεμα
- Κωδικός: 2880
- Βάρος: 700.00g