Παραδοσιακή συνταγή από τα Καλάβρυτα, με αγνά υλικά χωρίς χρωστικές
ουσίες και συντηρητικά.ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: σιμιγδάλι σκληρού σίτου, φρέσκα αυγά,
γάλα, ελαιόλαδο, αλάτι.Το προτείνουμε για γιουβέτσι.Χρόνος βρασίματος: 5-7 λεπτά..
Μια πρωτότυπη πρόταση που εξελίσσει την παράδοση, καυτερός όσο πρέπει για όλους.Με αγνά υλικά της περιοχής.ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: γάλα φρέσκο, αλεύρι, πάπρικα, αλάτι. Χρόνος βρασίματος: 10-15 λεπτά.Το προϊόν δεν περιέχει συντηρητικά και πρέπει να
φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και σκιερό ..
Με παραδοσιακή συνταγή και αγνά υλικά χωρίς χρωστικές
ουσίες και συντηρητικά .ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: σιμιγδάλι σκληρού σίτου, φρέσκα αυγά,
γάλα, ελαιόλαδο, αλάτι.Χρόνος βρασίματος: 5-7 λεπτάΤο προϊόν δεν περιέχει συντηρητικά και πρέπει να
φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και σκιερό ..
Με παραδοσιακή συνταγή και αγνά υλικά χωρίς χρωστικές ουσίες και συντηρητικά .ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: σιμιγδάλι σκληρού σίτου, φρέσκα αυγά, φρέσκο γάλα, ελαιόλαδο, αλάτι.Χρόνος βρασίματος: 5-7 λεπτάΤο προϊόν δεν περιέχει συντηρητικά και πρέπει να φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και σκιερό ..